idemama partnerim

Oje İle Yapabileceğiniz Pratik Bilgiler



Oje ile yapabileceklerinizin sadece tırnaklarınızı renklendirmek olduğunu düşünüyorsanız, son derece yanılıyorsunuz. İşte sizin için, ojelerinizi daha başka ne amaçlarla kullanabileceğinizi gösteren bir yazı hazırladım. Aralarında bildiklerinizde olabilir, çok şaşıracaklarınızda…




1-Şeffaf Oje ile Kararmayı Önleyin

Hava metale değdiğinde, metalin oksitlenerek renk değiştirmesine sebep olur. Eğer şeffaf bir ojeyi örneğin, yüzüğünüzün iç tarafına sürerseniz, hava ile temasını keseceğinden yeni gibi kalmasını sağlarsınız. (Bu yöntemin zaten kararmış aksesuarlar da işe yaramayacağını hatırlatmam gerek)

2-Anında Takınızın Rengini Değiştirin

Eğer kullanmaktan sıkıldığınız ya da rengini artık sevmediğiniz bir takınız varsa, istediğiniz renk ojeniz ile boyayıp, kağıt havlu üzerinde kuruttuktan sonra yeni bir takı olarak kullanabilirsiniz.

3-Tel Tokanızın Rengini Değiştirin

Takılarınıza uyguladığınızın bir benzerini tel tokalarınıza da uygulayabilirsiniz. Burada alt bölümlerini boyamıyorsunuz. Sadece üst bölümü boyadıktan sonra zarf birşeye takıp kurumasına izin verin.

4-İpliği iğneden Daha Hızlı Geçirin

Düğme dikeceksiniz ve bunun için ipliği iğne deliğinde geçirmeye çalışıyorsunuz. Ancak iplik yıprandıysa bu oldukça zorlaşabilir. İpliğin ucundan birazcık kesin ve ojenizin fırçasıyla ipliğin ucundan bir kaç kez geçin. Biraz kuruması için bekledikten sonra kolaylıkla iğne deliğinden geçtiğini fark edeceksiniz

5-Anahtarlarınızı Düzenleyin

Hepimizin derdidir bu. Pek çok anahtar içinden ayırmak her zaman zor olur. İşte bu durumlar için renkli ojelerinizden faydalanın ve anahtarlarınızı boyayın.

6-Zarflarınızı Kapatın

Zarfları yalayarak kapatmaktan hoşlanmıyorsanız, bir kat şeffaf oje sürerek kolaylıkla yapışmasını sağlayabilirsiniz.

7-Ayakkabılarınızın Tabanına Renk Katın

Sanıyorum ojelerin en zevkli kullanılabileceği yerlerden bir tanesi ayakkabılar. Christian Louboutin den ilham alarak büyükçe bir fırça yardımıyla ayakkabılarınızın tabanını oje ile boyayabilirsiniz. İlk katı sürdükten sonra ikinci katın gerekliliğine inanıyorsanız öncelikle ilk katın kuruması gerektiğini unutmayın

8-Ayakkabılarınızı Tamir Edin

Çizilen ayakkabılarınızı Oje ile kolaylıkla tamir edebilir, görüntüsünü düzeltebilirsiniz. Özellikle de böylesi zor renkteki ayakkabılarınız için boya bulmak bu kadar zorken ojeler hayatınızı kurtaracaktır.

9-Çorabınızın Kaçmasını Önleyin

Bu sanıyorum en çok kullandıklarımızdan bir tanesi. Çorabınız kaçtıktan sonra, kaçığın daha fazla ilerlemesini önlemek için şeffaf bir ojeden yardım alın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...