idemama partnerim

Kişilik Testlerinden Hoşlanıyorsanız 8 Farklı ve Eğlenceli Kişilik Testi





Takıntılı mısınız?

Aşağıdaki ölçek Hodgson ve Rachman adli araştırmacılar tarafından 1977 tarihinde oluşturulmuştur. Sayın Neşe Erol ve Sayın Işık Savaşır tarafından 1988 tarihinde Türkçe ye uyarlanmıştır.

 

Kendinize ne kadar güveniyorsunuz?

Hayatta başarılı olmanın en önemli anahtarı kendine güvenmektir. Peki siz bunu başarabiliyor musunuz?

Teste Git

Karakterini belirle

Nasıl birisisin? Vırvırcı, sakin, sabırsız... Hangisi? Yuvarlanıp gidenlerden misiniz, yoksa limitsiz yaşayanlardan mı? Testi çözün karakterinizi öğrenin!



Neye, niye programlısınız?

Günlük koşuşturmalar içinde mekaniğe bağlanmışız, bir şeylere programlanmışız gibi yaşıyoruz. Kimimiz aşka, kimimiz çalışmaya... İşte testiniz. Test edin görün!




Kendine ne kadar güveniyorsun?

Onların 1, senin 0 olduğunu düşünüyorsun. Kendini hep onlarla kıyaslıyorsun. Kendini onlardan hep eksik mi görüyorsun? Yoksa sende mi güven eksikliği yaşıyorsun? Bunu anlamanın tam vakti. O zaman haydi hiç durma test et ve gör!



Risklere açık mısınız?

Riske atılmayı sever misiniz, yoksa işinizi sağlama mı alırsınız? Cosmopolitan dergisinin testini çözün ve ne kadar risk alabilen bir insan olduğunuzu öğrenin.



  Nasıl Bir Vicdana Sahipsiniz?

Hiç düşündünüz mü şu ölümlü dünyada sahip olduğumuz yükte ve pahada ağır tek bir şey var: Vicdan...Peki vicdanla bire bir örtüşen ne olabilir? Elbette ki aklınıza geldi; inanç. İsterseniz soruyu şöyle soralım; hiç vicdana ters düşen inanç olur mu?

Teste Git

 
Kan Grubundan Karakter Testi

Yapılan araştırmlara insanların kan gruplarının kişiliklerine etkisinin olabileceğini göstermiştir. Acaba sizin de kan grubunuz ile kişiliğiniz arasında bir bağlantı var mı?

Teste Git





İyi eğlenceler... 

Kan gurubundan karakter testi ve Testimin Sonucu {A+}

 Cool
Olumlu yönleri: Dikkatli, sempatik, özverili, kibar, dürüst, sadık, uyumlu,
empati kurabilen.

Olumsuz yönleri: Çok kuruntulu, duygusal, sinirli, kararsız, içine kapalı, sulu.

Gerçekler: Dünyadaki insanların %34’ü A negatif, %6’sı ise A pozitiftir.

Özellikleri: Sinirlense bile sakin kalmayı başarır. İçe dönük, kamuoyuna duyarlı, sorumluluk sahibi. Sinirliyken bile güvenilir ve etrafındakilerin kafası karıştığında her şeyin sorumluluğunu üzerine alabilir. Utangaç olduğu zamanlar vardır. İnsanların yanında bazen sinirli olabilir. Etrafına karşı duyarlı olmasına rağmen başkaları tarafından yanlış anlaşılabilir.
Bir doğa düşkünüdür ve kalabalık ortamları pek sevmez. Değişime çok açık değildir, kendine ait bir dünyaya ihtiyaç duyar hatta karamsar bile sayılabilir. Değişikliğe açık olmadığı için duygusal tarafından dolayı bu kan grubundan olan kişiler genelde yaratıcı güce sahip sanatçılardır.
Özet: Temkinlidir, yardımseverdir, sorumluluk sahibi, iç huzura ve güçlü bir hafızaya sahiptir, grup çalışmasında başarılıdır, resmiyeti sever, sakindir, kurallara uyar, insanlarla olan ilişkilerine değer verir, çok hassastır, başkalarının ona dokunmasından hoşlanmaz. 


 Sizde Kendi Test sonucunuzu Yorumlar Kısmına Yazıp bizimle paylaşabilirsiniz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...