idemama partnerim

2012 Yılının Makyaj, Cilt ve Saç Bakımı Konularında ki Trendleri


Makyaj konusunda bu yıl parlak renklerden, pırıltılı farlardan ve her şeyden önce siyah renkten yine vazgeçilemiyor. Bunu kim mi söylüyor? Prada’dan Dior’a kadar en tüm tasarımcıların makyajlarının yaratıcısı Pat McGrath… 


 Metalik makyaj, Valentino, Versace ve Oscar de la Renta’nın en favori makyaj stillerinden biri.Hafif gümüş pırıltılı göz kalemi veya göz farı formunda bir makyajı çevreleyen kombinasyonda altın renkli sürmeler çok moda. Metalik makyajın en büyük avantajı ise, çok fazla göze batmadan ve fark edilmeden kullanılabilir olması.



Kusursuz ama 'gerçek' görünen bir ten için makyajdan önce cildi hazırlamanız gerekiyor. Makyaj stilisti Pat McGrath anlatıyor: "Önce cildi ölü derilerden arındırmalısınız. Ardından maske yapın ya da nemlendirici sürün. Makyajdan önce buzlu suya batırılmış bir havlu ya da pamukla soğuk su kompresi yapmak da cildinizin daha sıkı ve çok daha taze görünmesini sağlar.


Kaşların rengini birkaç ton birden açmak artık demode. Bunun yerini daha güçlü ve belirgin bir görünüm alıyor. Eğer demode görünmek istemiyorsanız, kaşlarınızı alırken inceltmek yerine onları şekillendirmeye odaklanın.Amacınız daha kalın, hafif kavisli ve gür kaşlar yaratmak olmalı. Kaşla aynı tonda bir far ile kaşlarınızın daha gür ve belirgin görünmesini sağlayabilirsiniz. 


60'lı yıllara gönderme yapan bir etki için -ki sezonun en popüler görünümü kesinlikle bu!


Kırmızı rujun en doğal hali için , ruju sürdükten sonra birkaç dakika bekleyin ve bir kağıt mendille silin. 


Islak Görünümlü saç modelleri de yine 2012 trendleri arasında.Bu trende kahkül modası ve kabarık  gür saçlarda eşlik edecek.


Ondüle masası tekrar revaçta. Kadınlarda genel görünüm, ister açık bırakılmış hafif dalgalı saçlar olsun, isterse de üsten gevşek toplanmış dalgalı saçlar şeklinde olsun, tekrar kadınımsı ve öze dönüşüm yaşanacak. Saç kuaförünüz abartılı değil, oldukça gevşek bir etki bırakmalı. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...