idemama partnerim

En Baba Beş Film {Fish,Field of Dreams,The Godfather,La Vita E Bella,Babam ve Oğlum}



Evet babalık zor zanaat olabilir ve evet çocuk yapmamak için milyonlarca neden sayabilirsin. Ama ne onlarsız oluyor ne de onlarla… İşte, babalık konusunda sana ilham verecek  5 sinema filmi.


1- Big Fish

Tim Burton’ın en iyi filmleri arasında ilk sıralarda. İki nesil arasında sağlanabilecek uyumu anlatan etkileyici bir hikaye.
Big Fish Trailer

Yükleyen MOS-ONE. - Aile videolarını izleyin.


2- Field of Dreams
Babalıkla ilgili tarihteki en iyi yapıtlardan. Bir modern zaman peri masalı. Destansı anlatımıyla yönetmen Frank Capra’nın unutulmazlarından.




3- The Godfather

Çocuklarına en iyisini vermeye çalışan bir adamın ailesinin ve kariyerinin çökmesiyle yıkılış hikayesi şu cümleyle özetlenebilir: “Ailesine vakit harcamayan bir adam, gerçek bir adam sayılmaz.”
The Godfather Trailer

Yükleyen scenematic. - Daha fazla komik video için tıkla.



4- La Vita E Bella
İlk yarısı komedi ağırlıklı olan Oscarlı film, ikinci yarıda bir babanın çocuğuna, bulundukları Nazi kampının korkunç ortamından korumak için yapabileceklerinin inanılmaz hikayesini anlatıyor. Hiçbir filmi beğenmeyen eleştirmenler bile bu filme tam not verdi.
La Vita E Bella Trailer




5- Babam ve Oğlum
 Siyasi görüşleri nedeniyle babası tarafından reddedilen bir adamın yıllar sonra bu sefer kendi oğluyla olan karmaşık ilişkisi anlatılıyor, bu filmde.  Adamın, seneler önce terk ettiği evine geri dönüşünü komedi unsurlarıyla veren Çağan Irmak’ın dördüncü ve en çok ses getiren filmi.

Babam ve Oğlum Fragman


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...