idemama partnerim

Animasyon Fiminden Hoşlananlar İçin Harika Bir Yapım {Baykuş Krallığı Efsanesi }


Soren adlı genç baykuşun hikayesini anlatıyor. Soren, babasından hikayelerini dinlediği ‘Ga’hoole’ adlı  koruyucu baykuşlardan çok etkilenmektedir. Birgün, tüm baykuş soyunu korumak için mücadele veren koruyuculardan biri olmayı hayal etmektedir.


Yönetmen: Zack Snyder
Senaryo: John Orloff, Emil Stern, Kathryn Lasky
Görüntü Yönetmeni:
Kurgu:
Müzik: David Hirschfelder
Yapımcı:Zareh Nalbandian
Yapım: 2010 ABD, Avustralya
Türü: Animasyon, Macera, Fantastik, 3D
Süre: 90 Dakika
Gösterim Tarihi: 01 Ekim 2010 Türkiye
Dağıtımcı: Warner Bros.
Imdb: 7.2/10


Seslendirenler
Emily BarclayAbbie CornishEssie DavisAdrienne DeFariaJoel Edgerton, Deborra-Lee Furness, Sacha Horler, Bill Hunter  Ryan Kwanten, Anthony LaPaglia, Miriam Margolyes, Helen Mirren,Sam Neill, Barry Otto, Richard Roxburgh




Filmin Konusu
“Her şey, Soren isimli genç baykuşun, babası tarafından anlatılan ‘Guardians of Ga’Hoole’ isimli bir kahramanlık hikayesine büyülenmesiyle başlar. Hikaye, Ga’Hoole Savaşçıları; yani efsanevi kanatlı koruyucuların büyük savaşta tüm baykuş ırkını Safkanlardan (Pure Ones) nasıl kurtardığını anlatmaktadır.
Soren, hayalindeki kahramanlara katılacağı günü düşünürken, ağabeyi Kludd, onun hayaliyle dalga geçmekte ve avlanmak için can atmaktadır, uçmak ve babasının küçük kardeşine olan sempatisini kendi üzerine çekmek istemektedir. Fakat Kludd’ın kıskaçlığı, iki kukumavın da yuvalarından kaybolup, Safkanların pençelerine düşmesine neden olmuştur. Şimdi Soren’in görevi, diğer genç baykuşlara yardım ederek cesaret isteyen bir kaçış yapmaktır. Efsanevi Ga’Hoole Savaşçıları’nın evi olan Kutsal Ağaç’ı bulmak için puslu denizleri ve onun gizemlerini birlikte geçeceklerdir. Soren’in tek umudu ise; Safkanları yenerek baykuş krallıklarını kurtarmaktır.”

Filmin Fragmanı



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...