idemama partnerim

Parfümünüz Size Kim Olduğunuzu Söylüyor






 Belki çok farkında değilsiniz ama kullandığınız parfümler kişiliğinizi yansıtıyor. Parfümleriniz arasından günlük tercihleriniz de hangi ruh halinde olduğunuzu anlatıyor. Parfüm, bir büyü gibi etkilerken çevrenizdeki insanları, aynı zamanda onlara kendiniz hakkında ip uçları da veriyor.  Bazen parfüm tercihlerimizde yanılabiliyoruz fakat kokumuzu duyanlar parfümün tenimize ve kişiliğimize ne kadar yakıştığını çok daha iyi anlayabiliyorlar. İşte kişiliğimize ve ruh halimize göre parfüm seçmenin ip uçları;




Neşeli ve Sempatikseniz;  Çiçeksi ve meyvemsi bir koku seçebilirsiniz. Portakal çiçeği neşenize neşe katarken, bergamotun sıcaklığı sizi sempatiyle kucaklar.  
Çekingen ve içe dönükseniz;  İçe dönük, utangaç ve sakin biriyseniz aromatik kokular tam size göre. Lavanta çiçeği, neroli (portakal çiçeğinden çıkarılan bir esans) ve adaçayı utangaçlığı üstünüzden atmanıza yardımcı olacaktır.
Sportif ve canlı biriyseniz; Ferah ve marin(sabunsu) kokular hareketinize hareket katar. Ozon, okyanus ve deni esintileri özgürlüğünüzün sınırlarını zorlar.
Sıcak kanlıysanız; Yasemin be zambak kokuları sizi ifade ediyor. Amber (amber balığından çıkarılan güzel kokulu, kül renginde bir madde) misk ve tarçın içerikli bir koku da seçebilirsiniz. Ylang bitkisinin katıldığı parfümleri tercih edebilirsiniz.
Hırslı, cesur ve ataksanız;  İçinde zencefil ve pembe biber olan, paçuli (bir tür güzel kokulu bitki), vetiver (bir tür bitki) ve sandal ağacı ile derinleşen bir koku cesaretinizi ve ataklığınızı güçlendirir.
Masum ve çocuksu bir yanınız varsa;  Müge çiçeği ve gül içerikli kokuların yanı sıra size çocukluğunuzu anımsatacak karamel  ve çikolata gibi kokuları içeren bir parfüm de seçebiliriniz.
Özverili ve fedakarsanız; Beyaz çiçekler, vanilya ve bir tutam baharat ile bezenmiş bir koku ruhunuzu yansıtır.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...