idemama partnerim

The Others Guys {2010} Yakında Vizyona Girecek


Highsmith ve Danson şehrin kahraman polisleridir. Ödüllü polisler yalnız şehrin insanları için değil, polis teşkilatının da idolleridir. Dedektif Terry Hoitz ve Adam Gamble ise masa başında evraklara gömülmüş polis memurlarıdır. Günlerini monoton bir şekilde geçiren ortaklardan Terry’nin bu duruma canı sıkılmaya başlar. Herkesin Highsmith ve Danson’a imrenmesine artık katlanamaz.


Yönetmen: Adam McKay
Senaryo: Adam McKay, Chris Henchy
Görüntü Yönetmeni: Oliver Wood
Kurgu: Brent White
Müzik: Jon Brion
Yapımcı: Patrick Crowley, Jimmy Miller
Yapım: 2010 ABD
Türü: Aksiyon, Komedi, Suç
Süre: 107 Dakika
Gösterim Tarihi: 01 Ekim 2010 Türkiye
Web Sitesi:www.theotherguys-movie.com
Dağıtımcı: Pinema Film – Warner Bros.
Imdb: 7.0/10

Oyuncular

Derek Jeter, Samuel L. Jackson, Dwayne Johnson, Larnell Stovall, Jalil Jay Lynch, Roy T. Anderson, Andrew Secunda, Sara Chase David Gideon, Joshua Church, Rob Riggle, Damon Wayans Jr., Michael Keaton, Will Ferrell, Mark Wahlberg


Filmin Konusu

New York Polisi dedektifleri Christopher Danson ve P.K. Highsmith şehrin en sıkı ve en sevilen polisleridir. Onlar dövme yaptırmaz, başka adamlar onların dövmesini yaptırır. İki masa ilerilerinde ve bir masa gerilerinde oturan detektifler Allen Gamble ve Terry Hoitz’u, Danson ile Highsmith’in fotoğraflarının arka planında, odak dışında ve gözleri kapalıyken görürsünüz. Onlar kahraman değildir; onlar “Öteki Adamlar”dır.

Fakat her polisin günü gelecektir. Çok geçmeden Gamble ve Hoitz başka hiçbir polisin bulaşmak istemediği, görünürde tehlikesiz ama New York şehrinin en büyük suçuna dönüşebilecek bir davaya denk gelirler. Bu onların hayatının fırsatıdır; ama acaba iki adamımız bu işin altından kalkabilecekler midir?

Yükleyen hawkbcn. - Yepyeni haber videoları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...