idemama partnerim

Hayat Boyu İpleri Elinde Tutmak İçin Söylememen Gerekenler



Kadınları anlamak zor zanaat. Her an, her şeyden nem kapan bünyelerine doğru zamanda doğru ilacı vermek ise şart, yoksa 300 Spartalı filmindeki dövüş sahneleri evin salonunda tecelli edebilir. İşte bir hayat boyu ipleri elinde tutmak için söylememen gereken şeyler:

“Rahatla”
Gayet zararsız gibi görünen bu söz kadınların sinirlerini tepelerine çıkarmaya yeter. Onun yerine “Beraber halledelim.” gibi daha sempatik cümleler kullanabilirsin.

“Seni seviyorum”
Kabul edelim bu cümleyi asla filmlerdeki gibi doğru zamanda kullanamıyoruz. Kadıncağız tam konuya dalmışken dam üstünde saksağan vur beline kazmayı. En iyisi sevgi sözcüklerini ortalık yatıştıktan sonra dile getirmek.

“Sen karar ver”
Hayat seçimlerle doluyken kadınların bu yükü biraz üzerimizden almaları fena olmazdı ancak bu duygusal varlıklara göre her şey her an gerçekleşebileceği için en ufak bir seçimde bile kendilerine ayakkabı beğeniyormuşcasına uzun uzadıya düşünürler. İşte bu nedenden sen en iyisi olasılık sayısını ikiye indirip fikrini sor, o kendi kararıymış zannediversin.

“Sessizlik”
Yanlış bir şey söylemeyeyim diye susuyorsan sakın ha! Aynen futbol gibi düşün, takımdaki tek kişi sensin, takımda pas verebileceğin kimse yok. İşte kadınlar kendilerini böyle bir duruma düşüren birinden intikamlarını fena alırlar. Sen en iyisi pası al, kuralına göre oyna. En nihayetinde o da senin takımından.


{Editör: Okan}

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...