idemama partnerim

Ezel'de Kıvanç Tatlıtuğ fırtınası {Video}

Ezel sezonu açtı ve ilk bombasını patlattı. Dizinin yeni sezondaki en büyük hamlesi Haluk Bilginer'di. Ancak izleyicilere yapılan sürprizle ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ da dizide konuk oyuncu olarak boy gösterdi.



Ezel'de yeni sezonda kartlar yeniden dağıtıldı, oyun yeniden kuruldu. Artık hikayenin omurgasını Ezel'in değil Kenan Birkan'ın intikamı oluşturacak. Ancak dizideki tek yenilik bu değil. Dizi sezon açılışını yaptığı dün akşamki bölümünde konuk oyuncu olarak Kıvanç Tatlıtuğ'a da yer verdi. Ünlü oyuncunun 'Ezel sürprizi' başta Twitter olmak üzere sanal almede de geniş yankı buldu.



Kıvanç Tatlıtuğ'u Ezel dizisinde Ramiz Dayı'nın torunu "Sekiz" olarak izleyeceğiz.



Sekiz'in hikayesi:

Ramiz'in oğullarından Selim öldürülürken yanında oğlu Ramiz vardı. Oğlunu okuldan alan Selim vurulmuş, küçük Ramiz'in silgisi ise ölümüne delil olarak Dayı'ya gönderilmişti. O çocuğun Kenan Birkan tarafından büyütüldü ve çocuğun adı Ramiz olduğu için Sekiz lakabını kullanılıyor.




Dizideki hatalar 
Dizide yine çok basit hatalar vardı... Ezel koşarak Ramiz Dayı'ya yetişmeye çalışırken üstünde sadece siyah tişörtü vardı ancak herkesin farkedebileceği bir şekilde tren garına geldiği zaman üstündeki ceket izleyenleri güldürmüştür. Fenomen haline gelen dizinin böyle basit hatalara düşmesi enteresan... Aynı hata Eyşan'la buluşma sırasında yaşandı... Telefonda Eyşan'la konuşurken yine sadece tişörtü vardı ama buluşmada ceketliydi... Hadi burada arabasıyla falan gelmiştir dedik ama koşma sahnesi sonrası gülünç oldu... 





Bir de "Sekiz" yani Kıvanç Tatlıtuğ'u Kenan Birkan (Haluk Bilginer) hazırsın çocuk diye aradığı yer askeriyeydi... Oysa Kıvanç sekiz aylık sakallla indi trenden... Buna gelecek bölüm bir açıklama bazında bir sahne gelebilir ama yine de mantık dışı görünüyor... Tabi askeri istihbarat mensubu değil ise... 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...