idemama partnerim

Lost "The New Man In Charge" Özel Bölümüyle Yeniden Karşımızda




İşlediği fantastik konusuyla, mükemmele yakın oyunculuklarıyla fenomen haline gelen lost, 23 Mayıs günü izleyicilerine “the end” adlı final bölümüyle elveda etmişti. DVD setinin içinde bir ek bölüm yer alacağı ve bunun bazı sorulara cevaplar içereceği de daha önce açıklanmıştı. Yazının devamında bu bölümle ilgili, izlememiş ve izleyecek olanlar için spoiler içeren bilgiler var




dvd’in içindeki o 11 dakikalık bölüm, kendi fikrimi söyleyeyim, en az final bölümü kadar heyecan verdi. hatta biraz daha ileri giderek finalden bile güzeldi diyebilirim. "Finalde sorulara hiç cevap verilmedi" diyen biz lost hayranlarına yapımcılardan cevap geldi. 6 sezonda verilemeyen birçok sorunun cevaplarını 11 dakikada verdiler.



Benim fark ettiğim cevaplar şunlar

1 
Adaya uçakla gönderilen yemeklerin nasıl gönderildiği açıklandı. Pilotsuz uçaklarla gönderildiği, işin bir otomatiğe bağlandığı ve hatta o adamların hala çalıştığı Dharma’nın yok olduğundan haberleri olmadığı anlaşıldı.

 Pierre Chang’in her videoda adını farklı söylemesinin mazereti açıklandı.

Kutup ayıları ve çeşitli hayvanların (tavşan vb.) adaya neden getirildikleri açıklandı.

 Adada doğumların neden olmadığı, hamile kadınların niye öldüğü açıklandı. Desmond’ın durduğu ambarın yapımı esnasında açığa çıkan elektromanyetikten dolayı hamile kadınların adada bulunan elektromanyetikten etkilendikleri açıklandı.

 23 numaralı odada yapılan deney tarzı şeyin neden yapıldığı açıklandı. Yerlilerle dharma’nın arasındaki ateşkesi bozmamak için hafızalarını sildikleri açıklandı.

 Walt’a ne olduğunu gördük.

 Benim hatırlayabildiklerim bunlar. Yayınlanan bu ek bölüm ile ilgili eleştirilerinizi bekliyorum…



Yapımcıların, Hurley ve Benjamin'in yaşadıklarını anlatan ayrı bir dizi yapmalarını şiddetle tavsiye ediyorum. Dizi komedi bile olabilir. Benjamin'i izlemek bambaşka bir zevk.



Hatırlatma Amaçlı sezon Finali fragmanları



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...