idemama partnerim

Steven Spielberg in Beklenen Filmi Super 8'in Tartışma Yaratan Fragmanı




hazır bu aralar filimlere iyi sardırmışken size yine bir yapımı tanıtmak istiyorum..

  • "Cloverfield filmiyle gönüllere taht kuran, Star Trek Zero ile bu tahtını sağlamlaştırırken, bir yandan Lost dizisiyle kendini dayak yiyerek tahttan indirten J. J. Abrams'ın son filmi geliyor.1979 yılında Area 51'in bir bölümünü Ohio'da bir tesise taşımak isteyen Amerikan Hükumetinin, kabaca taklaya gelmesini anlatan film, fragmanı izleyen onca insanın "Cloverfield'in devamı abi bu" diyerek ayaklar altına alınmaya başlayınca J. J. Abrams, bir basın açıklaması yaparak "Yeni filmimin Cloverfield ile hiç alakası yok" dedi.

  • Büyük usta, yüce üstad, cep telefonu kamerasıyla bile film çekse izlenecek ulu manitu Steven Spielberg'in yapım yönetmeni olarak kamera arkasında yerini almasının ardından, bu sefer bir başka durum ortaya çıktı. Lost gibi bir diziyi başımıza saran adamın yeni filminin fragmanından başka şey beklenmezdi ve öyle de oldu. Fragmanı kare kare izleyen bir takım kendini bilmezler bir site açtılar ve herkesi şaşkına çevirdiler. Çünkü sadece 1 dakika 29 saniye olan fragmanda o kadar çok ayrıntı vardı ki, bunun için bir wiki sayfası açılması farz olmuştu"J. "J. Abrams ser verip sır vermiyor yeni filmi hakkında. Ama bizi 2011 yılının yaz ayında çok farklı ve kamera arkasındaki iki dev ismin farklılıklarını konuşturacağı bir yapım bekliyor."
  • james cameron avatarı gözden uzak bir şekilde çekti ve sonra bomba gibi geldi bu filmide sır gibi saklıyorlar bence bu filmde aynen öyle gelecek biyasaya.Herkesin beklentisini büyütmesi çok normal bencede öyle olacak ..



  • Bence film İçinde zararlı bir madde olan kargo nun devrilmesi ve insanın o kargodan inanılmaz güclerle cıkması gibi bişe olur veya :D bi hastalık yayılır o hastalıkla başa cıkmaya çalışırlar... Ben Efsaneyimdeki gibi.. Ama Çok yüksek beklentilerim var bu filmden!..


  • Abrams'a genç Spielberg deniliyordu, bir araya gelmeleri ilginç olmuş. ikisi de iyi yönetmen olmalarının yanında iyi yapımcılar, hatta bu yönleri daha baskın. Kin nederse desin bu ekipten kötü film çıkmaz, gişeleri yıkar giderler.

  • iki usta isimden başarılı bir film gelceğini ummaktayız.lakin fragmanın gizemli oluşu "wow on numara olcak evet heyecanlandım sabırsızlıkla bekliyorum vs" gibi tepkiler yaratmasın hiç kimsede.hayal kırıklığıda olabilir.ki bence beklentisi yüksek filmlerde hayal kırıklığı yaratma oranı her zaman yüksektir.fragmandada pek bişey yok.bir kaza sahnesi ve dönen bir valf bu kadar gizem yaratır mı?.gizemi yaratan hiç bir şey göstermeyişleri.jj.abrams zaten gizem unsuru ile özdeşleşme peşinde.insanlara bir şey göstermeden ilgilerini çekip parayı indirmeyi bilen başarılı bir isim.isimlerin bu kadar büyük referansı olmasa amerikada yayınlanan dizilerin premier gösterim fragmanlarından farkı yok..işin ticari yönünü çok ama çok titiz bir şekilde dokuyorlar.herkeste "vay canına jj.abrams ve gizem yine bir arada" moduna girip gereksiz bir bekleyişe düşüyor.aldanmayın.kesinlikle önyargılı olmayın.zaten bu filmle ilgili daha hiç bir şey kesin değil.oyuncu kadrosu bile belli değil,senaryoda değişikliklere gidilecek.belki daha senaryo bile tamamı ile bitmemiştir.göster çek yapıyorlar herkeste çok güzel atlıyor.umarım iyi bir film yaparlar keyif alarak izleriz.ama daha ortada hiç birşey yokken bu kadar tanrısallaştırılması çok mantıksız geliyor.endüstri sizi yutuyor farkında değilsiniz...
İşte Tartışmalı  "super 8" in  fragmanı {izlemeyen ve merak edenler için}


 
 
{sinepil.org}

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...